top of page

Гра Сокіл «Джура» - державна система патріотичного виховання дітей і молоді в усіх навчальних закладах України

Мета гри -

сприяти фізичному, морально-психологічному, інтелектуальному, ідейно-світоглядовому та духовному вихованню і самовихованню української молоді на добрих громадян та провідників суспільства на основі українських національних традицій, козацьких духовносвітоглядних цінностей і християнської моралі.


15 квітня 2024 року учасники гри "Сокіл"("Джура") Костянтинопільського ЗЗСО I-III ст взяли участь в урочистому відкритті I етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура").

Рій "Січовики» Костянтинопільського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  взяв участь   І районному етапі гри "Сокіл"(" Джура") в форматі онлайн. Під час заходу джури середня вікова група) демонстрували свої знання у чотирьох конкурсах та випробуваннях. Досить злагоджено відпрацював рій конкурсні змагання другого етапу. Здобули третє місце в конкурсі "Ватра" та «Таборування», і ІV місце в конкурсах «Рятівник» та «Впоряд». Переможцями районного етапу гри не стали. Але,  достойний вишкіл - це вже перемога! Вітаємо "Січовики»"! Вітаємо виховників! Дякуємо за активну участь. 

 

СЕРЕДНЯ ВІКОВА ГРУПА«Джура-Сокіл»(11-14 років)

1. Представлення рою (обов'язковий)

2. Інтелектуальна гра-вікторина «Відун» (заліковий) - тести 

3. Надання домедичної допомоги та транспортування потерпілого «Рятівник» (заліковий) - теоретична та практична частини

4. Конкурс строю та маршової пісні «Впоряд» (заліковий)  - тести

5. Змагання «Орієнтування» (заліковий)

6. Таборування (заліковий)- тести

2 перегляди0 коментарів
bottom of page